Kárpittisztítás

Helyszíni kárpittisztítást  Bonyhádon és  környékbeli településeken végezzük, kizárólag minőségi kárpittisztító gépekkel! A legmagasabb minőséggel dolgozunk, mind a kárpittisztítógépek, mind a kárpit tisztítószerek tekintetében is egyaránt.

Az Ön otthonában  szakszerűen megtisztítjuk legyen szó ülőgarnitúra tisztításáról, fotel kárpit, kanapé, ágykárpit, kárpitozott szék tisztításáról.

Bármilyen kárpitos felület tisztítását vállaljuk, amit lehet vizes-mosószeres módon tisztítani.
A textilek több, mint 90% -a tisztítható így. A műveletet takarító gép végzi, extrakciós módszerrel. Nagy nyomással kipermetezi a vizet a kárpitra, majd vákuummal felszívja.

A szennyeződések és a foltok 90%-át el tudjuk távolítani a kárpitozott felületekről, viszont nem minden esetben lehet mindent nyom nélkül eltávolítani.

Szőnyegtisztítás

1. Lépés: Felveszi velünk a kapcsolatot, időpont egyeztetés után mi kimegyünk a helyszínre a szőnyegért (Bonyhádon belül ingyen) és elhozzuk. 
2. Lépés: Porológép segítségével alaposan kiporoljuk a szőnyeget. Ennek köszönhetően nem csak a felületi szennyeződéseket tudjuk kiszedni a szőnyegből hanem a szőnyeg mélyén lévő port, atkákat stb. is eltávolítjuk.
3. Lépés: Ipari lapmosógépünk alaposan kimossa a szőnyeget a 4+1 kefének köszönhetően.
A mosás teljesen allergiamentes samponnal történik. 
4. Lépés: A lapmosóból a szőnyeg egy ipari szőnyegcentrifugába kerül ami a nedvesség 90%- át eltávolítja illetve átöblíti, hogy a samponos víz ne száradjon bele.
5. Lépés: A szőnyeg egy állványozott szárító szobába kerül ahol 8 óra alatt 45 °C –on TELJESEN MEGSZÁRAD!
6. Lépés: A szőnyeget beparfümözzük, hogy kellemes  illata legyen és becsomagoljuk egy csőfóliába, hogy a szállítás során ne kerüljön rá semmi szennyeződés.

Minőségi gépek

Csak, és kizárólag professzionális Kärcher kárpit- és szőnyegtisztító gépeket használunk, melyek folyamatos karbantartás alatt állnak.

Kedvező árak

A Tiszta-Kosznál a lehető legjobb minőségű szolgáltatást nyújtjuk kedves ügyfeleinknek, a lehető legjobb áron.

Gyűjtőpontok országszinten

A szőnyegtisztítás Sopron, Győr, Szombathely, Paks, Szekszárd, Pécs, Tolna és a települések vonzáskörzetében.

Gyors visszaszállítás

Tisztítást nem csak otthonában végezzük. Szőnyegeit kérésre elszállítjuk, és tisztán hozzuk vissza Önnek.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége, érdeklődne árainkról vagy gyűjtőpontjainkról, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben illetve telefonon!